Az aljnövényzet égett Makón, a Báló liget területén

Bakson körbálák égtek egy családi ház udvarán, Hódmezővásárhelyen pedig egy idős asszony nem tudott ajtót nyitni.

Ötven négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet hétfőn Makón, a Báló liget területén. A makói tűzoltók egy egysége végezte el az oltást, a tűz nem okozott károkat a környezetben.

Hat nagy méretű körbála gyulladt ki egy baksi családi ház udvarán hétfő délután. A kisteleki, a csongrádi és a szegedi hivatásos, valamint a baksi és a kisteleki önkéntes egységek is a helyszínre érkeztek. A tűzoltók több vízsugárral kezdték meg az oltást, megvédve ezzel a szomszédos területen álló, további ötven bálát. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Egy idős, beteg ember lakásához riasztották a tűzoltókat hétfőn délelőtt. A Liszt Ferenc utca egyik lakásában az ott élő asszony nem tudott ajtót nyitni. A hódmezővásárhelyi egység az ajtó befeszítésével jutott be a lezárt lakásba, majd a sérültet átadta a mentőszolgálat munkatársainak.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Gyöngyösi: A Jobbik nem indul többet együtt a DK-val

Dobrev Klára egy virtigli baloldali alternatívát kínál Orbán Viktor kormányához képest, a Jobbik egy karakteresen jobbközép párt, nem is értem azt a felvetést, hogy csatlakozzunk a DK árnyékkormány kezdeményezéséhez – mondta Gyöngyösi Márton az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink