📺 Az M43-as autópályán a határtól Marosleléig ért a kamionsor délután

Ritkán látható, hogy ennyire feltorlódjon a kamionsor az autópálya kilépő oldalán. Kameránkkal megörökítettük a ritka látványt.

Utunkat az M43-as makói csomópontjánál kezdtük, ahol felmentünk az autópályára és Szeged felé haladtunk. A kamionok helyenként egymás mellett álltak, mind a két sávot elfoglalva. A sor vége a maroslelei csomóponttól 1 kilométerre állt, ez 33,8 km az országhatárig.

Marosleléről visszatérve, Makón át elmentünk a királyhegyesi csomóponthoz, a Langó-kápolna felé. Itt is csak araszolva haladtak a járművek.

A rendőrség honlapjának tájékoztatása szerint a teherforgalomban 8-nál is több óra a várakozási idő Magyarország felől, azaz kilépő forgalomban.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »