Az ördög ügyvédje: Varga Juditot biszexualitása miatt nem jelölték köztársasági elnöknek

Az ördög ügyvédje nevű blog ismét jelentkezett és ezúttal azt állítja, hogy Varga Judit azért nem lehetett köztársasági elnökjelölt Novák Katalinnal ellentétben, ,,mert a lányokat is szereti”.

A blogot létrehozó, továbbra is ismeretlenségbe burkolózó személy a Facebook-bejegyzésében azt írja, minderről létezik néhány felvétel, valamint Varga Völner-féle korrupciós ügyben betöltött szerepéről is vannak információi. Hogy ezek mennyire hitelesek, majd csak januárban derülhet ki, ekkorra ígéri ugyanis, hogy újra aktivizálja magát.

Ismeretes, Az ördög ügyvédje volt az, aki kiszivárogtatta az internetre a 2019-es őszi önkormányzati választások előtt többek között azt a videót, amelyen Borkai Zsolt, Győr akkori fideszes polgármestere volt látható félreérthetetlen helyzetben egy jachton prostituáltak és üzlettársai körében. 

Idén szeptemberben a Fővárosi Főügyészség bár nem nevezte meg, akkor közleményük alapján úgy vélték, nem más, mint Czeglédy Csaba lehet az a személy, aki Az ördög ügyvédje nevű blog mögött állhat. Nem sokkal később egyrészt Czeglédy elismerte, hogy valóban őt gyanúsították meg, de kijelentette: nem ő áll a blog mögött, másrészt pedig Az ördög ügyvédje Facebook-oldala annyit írt: ,,Fidesz-csicska Polt Péter, nem talált!”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

7 éve hunyt el Juhász Ferenc, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-díjas és József Attila-díjas magyar költő, szerkesztő, a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

A Pápay diákjai kapták a sütivásár megmaradt finomságait

Az adventi gyertyagyújtáson jótékonysági sütivásárt tartott az Angyalsóhaj Alapítvány. A vasárnapi akcióra összegyűlt süteményekből megmaradt, becsomagolt finomságokat a Pápay Endre Általános Iskola és Szakiskola diákjai kapták meg – adta hírül a polgármester férjéhez köthető szervezet.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Egy éves a tram-train, mondjuk ma éppen nem tudott elindulni

A tram-train 2021. november 29-én kezdte meg utasforgalmi próbaüzemét Hódmezővásárhely és Szeged között – emlékeztetett mai közleményében a MÁV. A születésnapot úgy ünnepelte meg a szerelvény, hogy reggel több járat sem tudott elindulni.A tram-train 2021. november 29-én kezdte meg utasforgalmi próbaüzemét Hódmezővásárhely és Szeged között – emlékeztetett mai közleményében a MÁV. A születésnapot úgy ünnepelte meg a szerelvény, hogy reggel több járat sem tudott elindulni.

Tovább olvasom »