Az ördög ügyvédje: Varga Juditot biszexualitása miatt nem jelölték köztársasági elnöknek

Az ördög ügyvédje nevű blog ismét jelentkezett és ezúttal azt állítja, hogy Varga Judit azért nem lehetett köztársasági elnökjelölt Novák Katalinnal ellentétben, ,,mert a lányokat is szereti”.

A blogot létrehozó, továbbra is ismeretlenségbe burkolózó személy a Facebook-bejegyzésében azt írja, minderről létezik néhány felvétel, valamint Varga Völner-féle korrupciós ügyben betöltött szerepéről is vannak információi. Hogy ezek mennyire hitelesek, majd csak januárban derülhet ki, ekkorra ígéri ugyanis, hogy újra aktivizálja magát.

Ismeretes, Az ördög ügyvédje volt az, aki kiszivárogtatta az internetre a 2019-es őszi önkormányzati választások előtt többek között azt a videót, amelyen Borkai Zsolt, Győr akkori fideszes polgármestere volt látható félreérthetetlen helyzetben egy jachton prostituáltak és üzlettársai körében. 

Idén szeptemberben a Fővárosi Főügyészség bár nem nevezte meg, akkor közleményük alapján úgy vélték, nem más, mint Czeglédy Csaba lehet az a személy, aki Az ördög ügyvédje nevű blog mögött állhat. Nem sokkal később egyrészt Czeglédy elismerte, hogy valóban őt gyanúsították meg, de kijelentette: nem ő áll a blog mögött, másrészt pedig Az ördög ügyvédje Facebook-oldala annyit írt: ,,Fidesz-csicska Polt Péter, nem talált!”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Lángszórós Alakulat: milliók mentek el városi rendezvényekre, de a Makó FC tönkretevői bujkálnak

Eddig úgy gondoltuk, hogy nem feladatunk a politikába beleszólni, de a politika beleszólt a csoport életébe. Sajnos városunk vezetése nem képes felelősséget vállalni, sem önállóan dönteni olyan kérdésekben, melyek meghatározzák a városban élők jövőjét – fogalmaztak oldalukon a makói Lángszórós Alakulat tagjai.

Tovább olvasom »