Az ünnepek alatt is szolgálatban voltak a makói polgárőrök

A Marosmenti Polgárőr Egyesület polgárőrei a városban és a külterületen az ünnepek alatt is szolgálatban voltak a lakosság biztonságáért és a közbiztonságért.

Óvári Árpád elnök a Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének honlapján kifejtette, városunkban hagyomány a karácsony előtti adventi ünnepségsorozat. Az idei évben megalakulásuk után ezen ők is részt vettek. A város kérésére minden hétvégén ott voltak a közterületen. Vasárnapi gyertyagyújtásoknál pedig a nagy tömeg miatt 8-10 emberre is szükség volt.

– A munkánkat megköszönték, és továbbra is számítanak ránk. E feladatunk mellett igyekeztünk a városi járőrözéseket is fenntartani. A karácsonyi forgalom miatt kiszombori határátkelőhöz vezető úton is besegítettünk a rendőrség kérésére. Rendszeresen járjuk Makó külterületeit is a vállalt határőrizeti feladatok miatt. Így mozgalmas ünnepi, ünnep előtti időszakon vagyunk túl – közölte.

(Fotó: polgárőrség)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Változik a forgalmi rend a szegedi klinikáknál

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Északi-Klinikaparkjának területén, az épületek körül úttestfelújítás zajlik. A munka zavartalanságának biztosítása érdekében változik a forgalmi rend is – olvasható az egyetem oldalán.

Tovább »

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább olvasom »

Makón is gyűjt szeretetcsomagokat az Alföldvíz

Az Alföldvíz az idei évben több olyan jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott, melyek szerény körülmények között élő Békés és Csongrád-Csanád megyei családoknak gyűjtenek adományokat. A beérkezett felajánlásokat továbbítjuk azoknak a szervezeteknek, akik megajándékozzák a rászoruló családokat – olvasható a szolgáltató honlapján.

Tovább olvasom »