Az ország sikeres személyiségei közé került Drimba Tibor

Megjelent Magyarország sikeres személyiségei c. könyv hatodik kiadása. Maroslele jelenlegi polgármestere is szerepel benne.

A kötetben bemutatják Drimba Tibor életrajzát, mindezt az elmúlt 9 évben a fiatalok körében végzett prevenciós előadásainak köszönhette.

Egy példányt a Maroslelei Könyvtár számára adott át, így a 17 magyarországi könyvtár (pl. Országgyűlési Könyvtár, Országos Széchenyi Könyvtár, Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár) mellett Maroslelén is megtekinthető. A könyvben neves hazai sportolók, színészek, üzletemberek, politikusok találhatók meg és mindazok, akik nagyban hozzájárulnak társadalmunk fejlődéséhez.

Drimba Tibor 2013-ban egy baráti beszélgetést követően, a Büntetés Végrehajtásban szerzett tapasztalatok alapján bűnmegelőzési és a kábítószer veszélyeire figyelem felhívó előadássorozatot készített iskolások számára. A mai napig kap felkéréseket és az ország minden pontjára eljutott már. Először iskolások, később már felnőttek számára is kérték az előadások megtartását.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

73 éve született Rakovszky Zsuzsa, Kossuth-díjas magyar író, költő, műfordító; a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink