Az ország sikeres személyiségei közé került Drimba Tibor

Megjelent Magyarország sikeres személyiségei c. könyv hatodik kiadása. Maroslele jelenlegi polgármestere is szerepel benne.

A kötetben bemutatják Drimba Tibor életrajzát, mindezt az elmúlt 9 évben a fiatalok körében végzett prevenciós előadásainak köszönhette.

Egy példányt a Maroslelei Könyvtár számára adott át, így a 17 magyarországi könyvtár (pl. Országgyűlési Könyvtár, Országos Széchenyi Könyvtár, Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár) mellett Maroslelén is megtekinthető. A könyvben neves hazai sportolók, színészek, üzletemberek, politikusok találhatók meg és mindazok, akik nagyban hozzájárulnak társadalmunk fejlődéséhez.

Drimba Tibor 2013-ban egy baráti beszélgetést követően, a Büntetés Végrehajtásban szerzett tapasztalatok alapján bűnmegelőzési és a kábítószer veszélyeire figyelem felhívó előadássorozatot készített iskolások számára. A mai napig kap felkéréseket és az ország minden pontjára eljutott már. Először iskolások, később már felnőttek számára is kérték az előadások megtartását.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink