Az ország sikeres személyiségei közé került Drimba Tibor

Megjelent Magyarország sikeres személyiségei c. könyv hatodik kiadása. Maroslele jelenlegi polgármestere is szerepel benne.

A kötetben bemutatják Drimba Tibor életrajzát, mindezt az elmúlt 9 évben a fiatalok körében végzett prevenciós előadásainak köszönhette.

Egy példányt a Maroslelei Könyvtár számára adott át, így a 17 magyarországi könyvtár (pl. Országgyűlési Könyvtár, Országos Széchenyi Könyvtár, Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár) mellett Maroslelén is megtekinthető. A könyvben neves hazai sportolók, színészek, üzletemberek, politikusok találhatók meg és mindazok, akik nagyban hozzájárulnak társadalmunk fejlődéséhez.

Drimba Tibor 2013-ban egy baráti beszélgetést követően, a Büntetés Végrehajtásban szerzett tapasztalatok alapján bűnmegelőzési és a kábítószer veszélyeire figyelem felhívó előadássorozatot készített iskolások számára. A mai napig kap felkéréseket és az ország minden pontjára eljutott már. Először iskolások, később már felnőttek számára is kérték az előadások megtartását.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

45 éve hunyt el Kormos István, magyar költő, író, műfordító, dramaturg, kiadói szerkesztő; második felesége Rab Zsuzsa költőnő.

Tovább »

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

📺 Varga Ferenc: Nonszensz, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus

“Láthatjuk, hogy a kormány folyamatosan azzal hakzinik, hogy majd a következő három évben 10-10 százalékkal megemeli a bérüket. De azt gondolom, hogy nonszensz az, nem lenézve a szakmát, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus, aki a jövő nemzedékét neveli gyakorlatilag” – mondta Varga Ferenc, a Jobbik országgyűlési képviselője az N1TV Képviselő vágta című műsorában.

Tovább olvasom »