? Az OTP bankautomatát telepít Kiszomborra

Az OTP már biztos jön, a szerződést aláírtuk, a helyszínbejárás megtörtént – árulta el Szirbik Imre polgármester a keddi testületi ülésen. Kiszomboron ősszel zárt be a Takarékbank és az ATM-et sem üzemeltette tovább.

A Mészáros Lőrinc-féle bank kiszombori fiókja október 18-án zárt be, az ügyfeleket a makói kirendeltség vette át, a község pedig bankautomata nélkül maradt. A tegnapi ülésen a polgármester jó híreket mondott, ugyanis az OTP a központba, a dohánybolt mellé létesít ATM-et. Ami kicsit bosszantó lehet, hogy a beállítása mindennel együtt 120 napot vesz igénybe, így nyár elejéig kell várni a pénzkiadóra.

Szirbik elmondta azt is, szóba került a K&H bank is, ők egyelőre vizsgálódnak, mennyi ügyfelük lenne, megéri-e bankautomatát beállítaniuk a településen.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

73 éve született Rakovszky Zsuzsa, Kossuth-díjas magyar író, költő, műfordító; a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink