? Az OTP bankautomatát telepít Kiszomborra

Az OTP már biztos jön, a szerződést aláírtuk, a helyszínbejárás megtörtént – árulta el Szirbik Imre polgármester a keddi testületi ülésen. Kiszomboron ősszel zárt be a Takarékbank és az ATM-et sem üzemeltette tovább.

A Mészáros Lőrinc-féle bank kiszombori fiókja október 18-án zárt be, az ügyfeleket a makói kirendeltség vette át, a község pedig bankautomata nélkül maradt. A tegnapi ülésen a polgármester jó híreket mondott, ugyanis az OTP a központba, a dohánybolt mellé létesít ATM-et. Ami kicsit bosszantó lehet, hogy a beállítása mindennel együtt 120 napot vesz igénybe, így nyár elejéig kell várni a pénzkiadóra.

Szirbik elmondta azt is, szóba került a K&H bank is, ők egyelőre vizsgálódnak, mennyi ügyfelük lenne, megéri-e bankautomatát beállítaniuk a településen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »