Bezár a kiszombori Takarékbank is, nem lesz ATM sem

A kiszombori ügyfelek Makóra kerülnek. A Mészáros Lőrinc-féle bank az ATM-et sem üzemeltetné október 18-tól, de Szirbik Imre polgármester elmondása szerint ennek ügyében még tárgyalások zajlanak.

A bankfiók ajtajára került ki a tájékoztatás. Ebben az olvasható, hogy nem hivatalosan nem bezárják a kiszombori kirendeltséget, hanem összevonják a makóival 2022. október 18-tól. Így az ügyfeleket október 19-én már Makóra várják, változatlan feltételekkel.

Október 18-tól az ATM-et is megszüntetné a bank Kiszomboron. A Kiszombori Honismereti Hírek nevű oldal bejegyzése alá Szirbik Imre polgármester azt írta: ,,Folyamatos tárgyalásban vagyunk az ATM ügyében,szerettem volna akkor közzé tenni [a bezárás hírét] amikor már megvan a megoldás.”

A bank a Portfoliónak korábbam azt nyilatkozta: ,,több kisebb, jellemzően heti 2-3 napot nyitva tartó kirendeltségét összevonja egy környező településen lévő nagyobb fiókkal” és ,,az új, nagyobb fiókokat úgy jelölték ki, hogy azok könnyen megközelíthetőek legyenek, valamelyik kistérségi központban vagy közlekedési csomópont közelében, jellemzően 5-10 kilométer távolságra”.

Mint arról korábban beszámoltunk, lakat kerül a földeáki és az apátfalvi Takarékbank kirendeltségére is.

2020-ban az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt., az MKB Bank Nyrt.-vel és a Budapest Bank Zrt.-vel együtt a Magyar Bankholding része lett, amelynek az egyik legnagyobb tulajdonosa Mészáros Lőrinc, és amely ezzel az ország legnagyobb bankjainak egyike lett.

(Fotó: Kiszombori Honismereti Hírek)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink