Az üzemeltető beismerte, hogy tényleg műszaki hiba miatt volt baleset a piacon

A már felszerelt, de műszakilag még át nem adott árnyékolók közül kettőt kinyitottak, amelyek kifordultak a tartószerkezetükből, és sajnálatos módon elsodortak egy ott vásárló idős hölgyet – írja közleményében a piacot üzemeltető Makói Városgazdálkodási Nonprofit Kft.

Az alábbiakat közölték:

A Komplett-Projekt Kft. az árusok kérésére, a termékek védelme érdekében napellenzőket szerel fel a Makói Városgazdálkodási Nonprofit Kft. által üzemeltetett Deák Ferenc utcai városi piac padjai fölé. A mai napon a már felszerelt, de műszakilag még át nem adott árnyékolók közül kettőt kinyitottak, amelyek kifordultak a tartószerkezetükből, és sajnálatos módon elsodortak egy ott vásárló idős hölgyet.

A felelősség megállapítása a rendőrség hatásköre, amely megkezdte az eljárást. A vásárlótól és családjától természetesen elnézést kérünk, és mihamarabbi felépülést kívánunk neki. Cégünk belső vizsgálatot indít, amelynek megállapításaival megvárjuk a hatósági eljárás végét. Amennyiben szükségessé válik, további intézkedésekkel garantáljuk a vásárlók és az árusok biztonságát.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

79 éve született Soltész Rezső, magyar énekes, dalszerző, szövegíró, lapkiadó.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink