Az volt a bejelentés, hogy február 1-ig maradnak a korlátozások

Bár 5 napja még arról beszélt Orbán Viktor, hogy a koronavírus-járvány második hullámát megfékeztük, ma a Kossuth Rádióban elmondta, hogy február elsejéig azért maradnak a korlátozások.

A kormányfő szerint ugye ,,egy hétvége alatt beoltanak mindenkit,” de egyelőre mindössze 80 ezer ember beoltására alkalmas vakcina érkezett hazánkba. Az egészségügyi dolgozók közül 42.549 főt oltottak be eddig. A hétvégén elkezdik a 150 főnél több idős lakóval rendelkező otthonokban is az oltásokat.

Természetesen a kormány elhibázott válságkezelése, Kásler Miklós és a miniszterelnök alkalmatlansága nem került szóba a péntek reggeli rádió interjúban, de a ,,végső győzelem” a vakcina és az, hogy azért csak ennyi érkezett eddig, mert az ,,Európai Unió lassú” annál inkább.

Így a hét vége felé sikerült eldönteni azt is, hogy az általános iskolák nyitva maradnak, a középiskolákban pedig marad a távoktatás. Megtudhattuk azt is, hogy már alig van munkanélküli, sőt Orbán Viktor ezúttal már nem pusztán azt ígérte meg, hogy minden elvesztett munkahelyet visszanyernek, hanem még több lesz, mint a járvány előtt volt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 A Szent Korona előtt tett esküt a Jobbik frakciója

Nemzeti néppártként a Szent Koronára tett esküvel kezdjük a szolgálatot. Ennél erősebb kötelem nincs. Esküszegők nem leszünk! – írta hétfőn Jakab Péter ahhoz a Facebookon megjelent videóhoz, melyen a tízfős Jobbik-frakció eskütétele látható.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Négy éve nyílt a Széchenyi téri Pingvin patika Makón

A Széchenyi téri Pingvin patika (elődje a Korzó gyógyszertár) nemsokára négy éve működik Makó belvárosában.A kis patikából egy nagyobb tágasabb gyógyszertár lett, ahol jelenleg egy szakgyógyszerész, egy gyógyszerész és négy szakasszisztens dolgozik. A gyógyszertár részt vesz a Makó és környékét ellátó ügyeleti és készenléti rendszerben is – olvasható az áprilisi Pingvin magazinban.

Tovább olvasom »