Azért lett Varga Ferenc az alpolgármester, mert fideszes, férfi és a legtöbb szavazatot kapta 2019-ben

Farkas Éva Erzsébet polgármester a tegnapi sajtótájékoztatóján, – amire csak a kormánypárti sajtót hívták meg, – kifejtette, miért esett a választás Varga Ferencre.

,,Fontosnak tartottuk, hogy a Fidesz-KDNP frakciótagságából olyan személyt válasszunk, aki jelenleg is Fidesz tag. Fontosnak tartottuk, hogy a 2019 októberi önkormányzati választásokon a legmagasabb eredményt érte el. Az is fontos volt, hogy férfi személyét válasszuk.”

– fogalmazott a polgármester a Makói VTV híradásában.

Mint arról beszámoltunk, Czirbus Gábor lemondása után Farkas Éva Erzsébet Varga Ferencet nevezte ki társadalmi megbízatású alpolgármesternek. Kincses Tímea pedig díjazás nélkül ad majd tanácsokat az önkormányzatnak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább olvasom »