Babafát kaptak a Patai-tér környékén élők is

Ötven gyermek kapott babafát kedd délután a Patai-téren.

42376207

Dr. Hadik György képviselő köszöntötte a térre kilátogatókat, majd az Erdélyi püspök utcai ovisok adtak műsort a mai ünnepségen. Ezt követően egy kis locsolót, emléklapot és a fa pontos helyét jelölő térképet kaptak városunk legfiatalabbjai.

Görbe Regina meg volt kicsit szeppenve, de elkezdett ismerkedni az öntözőkannával édesanyja karjaiban. – Megtisztelő, örülünk, hogy ezt kitalálták. Regina életének már nyoma van, hiszen megkapta ezt a fát – árulta el Fátyol Georgina; itt laknak közelben így gondozni fogják majd a fát.

52524521 91771343

– A nagyobbik fiúnk is kapott babafát, örülünk, hogy a kisebbik, Bence is – tudtuk meg Kaczur Antalnétól. Mint elmesélte, az előzőt a Móra Ferenc utcán ültették el, ezt pedig a Tulipán óvodánál. – Mindenképpen visszajárunk majd, ezt tesszük a régebbi fánál is – tette hozzá.

A babafa átadók sora ezzel lezárult, idén nem lesz több ünnepség.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

A nap idézete

204 éve született Semmelweis Ignác Fülöp, magyar orvos, „az anyák megmentője”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink