Babafát kaptak a Patai-tér környékén élők is

Ötven gyermek kapott babafát kedd délután a Patai-téren.

42376207

Dr. Hadik György képviselő köszöntötte a térre kilátogatókat, majd az Erdélyi püspök utcai ovisok adtak műsort a mai ünnepségen. Ezt követően egy kis locsolót, emléklapot és a fa pontos helyét jelölő térképet kaptak városunk legfiatalabbjai.

Görbe Regina meg volt kicsit szeppenve, de elkezdett ismerkedni az öntözőkannával édesanyja karjaiban. – Megtisztelő, örülünk, hogy ezt kitalálták. Regina életének már nyoma van, hiszen megkapta ezt a fát – árulta el Fátyol Georgina; itt laknak közelben így gondozni fogják majd a fát.

52524521 91771343

– A nagyobbik fiúnk is kapott babafát, örülünk, hogy a kisebbik, Bence is – tudtuk meg Kaczur Antalnétól. Mint elmesélte, az előzőt a Móra Ferenc utcán ültették el, ezt pedig a Tulipán óvodánál. – Mindenképpen visszajárunk majd, ezt tesszük a régebbi fánál is – tette hozzá.

A babafa átadók sora ezzel lezárult, idén nem lesz több ünnepség.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Hangszer adományokkal segítik a gyermekeket

A Zenedoktorok jótékony csapata nem csak gyerekeknek, nem csak betegeknek segít, fő eszközként a zene jótékony erejéből merítve. Kórházakban folyó tevékenységekhez a lakosság segítségét kérik, olyan megunt, de még jó állapotú hangszerek és zenei eszközök felajánlását várják, amelyekkel sikeresebb lehet a jótékonysági működés – közölte a Mátrix Közhasznú Alapítvány.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink