Bárki lehet makói Lokálpatrióta

Leitner Szilárd, a Lokálpatrióták képviselőjelöltje nagyon fontosnak tartja a helyi közösségek építését, hisz – elmondása szerint, – csak így tudunk igazán kiállni a jogainkért. Az egyesülethez bárki csatlakozhat tagként.

Bár megvan a saját meggyőződésünk a politikáról, azonban mindenkit párttól függetlenül szívesen látunk köreinkben – fogalmazott oldalunknak Leitner. A képviselőjelölt közölte, vannak közöttük nyugdíjasok, állattartók, sportolók, sőt még társasjáték kedvelők is. ,,Fontos a társadalmi összefogás, nagyon sokszínűek vagyunk, ezért mindenkit szeretettel várunk, mutassuk meg , hogy a helyi közösségek milyen erővel bírnak” – jelentette ki.

Olyan embereket látnak szívesen a soraikban, akik Makó város fejlődését fontosnak tekintik és szeretnének részt venni benne valamilyen formában. Akár úgy, hogy megosztják ötleteiket, véleményüket, vagy korábbi tapasztalataikat. Aki csatlakozna hozzájuk, az a következő email címre írhat: lokalpatriotamako@gmail.com.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink