Lokálpatrióták: nem érdekelnek a pártérdekek, csak a makóiaknak akarunk megfelelni

Úgy döntöttünk hogy el kell induljunk a választásokon, hiszen sem a jelenlegi vezetés, sem a magát fő kihívónak tekintő ellenzéki párt nem Makó érdekeit képviseli, hanem a pártérdeket – fogalmazott Olasz Lajos, a Lokálpatrióták alelnöke.

Bejegyzésében felidézte: 2023 őszén közel egy tucatnyi helyi kötődésű, városát szerető és azért tenni akaró ember úgy döntött, civil szervezetet alapít, hogy együttes erővel és ezáltal nagyobb hatékonysággal tudjanak együtt dolgozni Makóért és az itt élő emberekért. Az év végére létszámuk több mint a kétszeresére nőtt és egy olyan közösséget sikerült kialakítani, ahol a fiatalok és idősek kölcsönösen segítik, támogatják egymást.

Olasz Lajos szerint néhány beszélgetés után egyértelművé vált számukra, hogy a csapatnak akkor lesz igazi ereje, ha részt vesz a város vezetésében. Az alelnök kiemelte:

,,Mi elkötelezettek vagyunk amellett hogy semelyik pártnak nem vagyunk hajlandók megfelelni, mi csak a makói embereknek tesszük ezt meg. Ez a legfőbb hitvallásunk.”

Hozzátette, ők mindenkit szívesen látnak köreikben függetlenül a politikai nézeteitől. Egy valami számít, mégpedig Makó városa iránti elkötelezettség és tenni akarás.

Egy sor tárgyalás és megbeszélés után döntésre jutottak, hogy ki legyen tagjaik közül az a 8 jelölt aki megméretteti majd magát a helyi pártkatonákkal szemben a júniusi választásokon.

Mint arról beszámoltunk, a nyolc jelölt közül már ismert Gáspár Sándor, Orosné Spák Hedvig és Leitner Szilárd.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink