📺 Bayer Zsolték parádéztak a Hír TV-ben: ellenzéki női politikusokat “némbereztek”

A Hír TV Sajtóklub című műsorában ismét nagyot mentek a kormánytévé emberei. Bayer Zsolt miután alaposan felhergelte magát azon, hogy Szél Bernadett, Szabó Tímea és Bősz Anett kikelt magából, amiért Orbán Viktor Karikó Katalint, a Pfizer vakcinájának megalkotóját “kisújszállási asszonyság”-nak nevezte, azzal köszönt be a műsorba, hogy

szerintem így, kis hangulati elemként induljunk neki három némberrel az újévnek.

Akadt indok is minderre, ami hasonlóan frappáns: az ő szótárukban a három ellenzéki politikust a némber jelzővel lehet a legjobban körülírni. Néző László, a Mediaworks vezetője profi szakemberként azt is előre látta, hogy bár a “némberezéssel” nincs gond, maximum az ellenzéki lapok fogják majd meglovagolni:

Azt hiszem a némberrel még lesz gondod, majd még megéneklik ezt az ellenzéki portálokon

– lássanak csodát igaza lett! Néző gyorsan felvette a műsor fonalát és miután a “nem tudom, ezt a Szabó, Szél és hogy hívják a harmadikat….?” problémakörön sikerült túljutnia egy kis segítséggel, megjegyezte

a Szőb az jobb lenne, mert akkor mindegyik neve alliterálna a nevük is…hogy ezt majd magukban hogy rendezik el, ők micsodák vajon? Nők, asszonyok….?” “…vagy némberek!

Egyetlen kérdés maradt már csak nyitva: Bayerék micsodák vajon?

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

126 éve született Várkonyi Nándor magyar író, irodalomszervező, szerkesztő, könyvtáros, irodalom- és kultúrtörténész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Egy középiskolai tanár koldult Budapesten

Egy a Deák téren kolduló középsikolai tanárról osztott meg egy képet a Facebook-oldalán Tompos Márton a Momentum politikusa – szúrta ki a Propeller. A képen egy kartonpapaír látható amire az van írva: ,,Kérem segítsenek! Középiskolai tanár vagyok.”

Tovább olvasom »