Nem buktuk az ajándék fürdőbelépőt Makón

Aki a tavaszi korlátozások miatt, vagy november 11-ig nem tudta beváltani a Hagymatikum ajándékát, annak van egy jó hírünk.

Mint az ismert, a makói lakosok ingyen igényelhetnek Makó Kártyát, mellyel több üzletben, szolgáltatónál kedvezményesen vásárolhatnak – ezek közé tartozik a Hagymatikum is.

2019-ben új kártyákat bocsátottak ki, ehhez kapcsolódóan adatot kellett egyeztetni. Aki minden kért információt megadott, az ajándék fürdőbelépőt kapott.

Tekintettel arra, hogy a koronavírus és a korlátozások miatt nem sokat volt nyitva a Hagymatikum idén, megkérdeztük, mi lesz az belépőkkel, hiszen 2020. december 31-ig lehetett felhasználni.

Megkeresésünkre a Makói Szolgáltató Nonprofit Zrt. azt közölte: ,,az új Makó kártya regisztrációhoz kapott ajándékbelépők érvényessége meg lesz hosszabbítva. A hosszabbítás mértékéről az újranyitás dátumának ismeretében fogunk tájékoztatást kiadni közösségi média felületeinken.”

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Kiderült a makói Fidesz összes jelöltje

Lázár János feltöltött egy fotót az oldalára, amin rajta kívül kilenc fő látható, Farkas Éva mint polgármesterjelölt és még nyolcan, akik vélhetően a Fidesz képviselőjelöltjei lesznek Makón.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink