Behalt a Facebook, a Messenger és az Instagram is

Nem működtek több százezer felhasználónál a világon a Meta cég közösségi platformjai, a Facebook, a Messenger és az Instagram – közölte kedden késő délután az internet működésének fennakadásait figyelő Downdetector cég.

A panaszok közép-európai idő szerint 16 órától érkeztek. Több mint 300 ezer jelentés érkezett arról, hogy nem működik a Facebook, illetve a Messenger, és több mint 40 ezer arról, hogy nem működik az Instagram. Problémák vannak a WhatsApp Business üzleti alkalmazással is.

Nagyjából fél hatra állították helyre a Meta leállt platformjait. A Facebooknak legutóbb 2021-ben volt hasonló méretű leállása, akkor több óráig tartott azt megjavítani.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Kiderült a makói Fidesz összes jelöltje

Lázár János feltöltött egy fotót az oldalára, amin rajta kívül kilenc fő látható, Farkas Éva mint polgármesterjelölt és még nyolcan, akik vélhetően a Fidesz képviselőjelöltjei lesznek Makón.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink