Behalt a Facebook, a Messenger és az Instagram is

Nem működtek több százezer felhasználónál a világon a Meta cég közösségi platformjai, a Facebook, a Messenger és az Instagram – közölte kedden késő délután az internet működésének fennakadásait figyelő Downdetector cég.

A panaszok közép-európai idő szerint 16 órától érkeztek. Több mint 300 ezer jelentés érkezett arról, hogy nem működik a Facebook, illetve a Messenger, és több mint 40 ezer arról, hogy nem működik az Instagram. Problémák vannak a WhatsApp Business üzleti alkalmazással is.

Nagyjából fél hatra állították helyre a Meta leállt platformjait. A Facebooknak legutóbb 2021-ben volt hasonló méretű leállása, akkor több óráig tartott azt megjavítani.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább olvasom »