Beinschroth Máté vette át az Oros Károly Emlékérmet

A Kálvin Téri Református Általános Iskolában minden tanév végén átadják a népszerű pedagógusról elnevezett emlékérmet annak a nyolcadikos tanulónak, aki végig kitűnő volt és sokoldalú.

A díjat idén Beinschroth Máténak adta át Orosné Spák Hedvig. Máté végtelen sokoldalú, tehetséges diák, emellett nagyon jó barát, osztálytárs. Mindig szavazással döntenek a tanárok az iskolában, hogy ki kapja az elismerést és Orosné mindig a díjátadón tudja meg, hogy ki kapja a férjéről elnevezett díjat.

Oros Károlyt imádták a kollégái és a diákok is. Gyakran szervezett kirándulásokat, sokat sportolt. Hirtelen halála az iskolában érte 13 évvel ezelőtt, azóta adják át ezt az elismerést.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink