Bejelentette jelöltjét az LMP a szentesi-csongrádi körzetben

Az LMP szerint Csongrád-Csanád 3. választókörzetben a legesélyesebb ellenzéki aspiráns Fehér Attila, az LMP Csongrád-Csanád megyei szervezetének elnöke.

Az LMP ma mutatta be a jelöltet. Közleményükben azt írják: a választási rendszer miatt csak közös összefogással lehetséges leváltani a kormányt. Az LMP elkötelezett abban, hogy a 2022-es választáson mind a 106 választókerületben egy kormánypárti jelölttel szemben egy ellenzéki jelölt álljon.

Fehér Attila ezer szállal kötődik a választókörzet településeihez és családja falusi földműves gyökereinek hála megtapasztalta a megye vidéki életviszonyait is. A Szegedi Tudományegyetemen szerzett szociológus diplomát, és a közel évtizedes, társadalomkutató egyesületi elnökként végzett munkájának köszönhetően nem csak belülről ismeri az ottani világot, hanem szélesebb nézőpontból szemlélve még élesebben látja a kihívásokat és teendőket. 

Az LMP jelöltje fontosnak tartja a vasúti mellékvonalak megőrzését és fejlesztését, mint a térség élhetőségének megőrzését, a gazdaság működésének fenntartását, a természeti környezet védelmét és a regionális kapcsolatok ápolását elősegítő közlekedési mód fenntartását.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Enyhül a kánikula a héten

Kánikulával kezdődik a hét, de aztán előbb egy, majd várhatóan még egy hidegfront is eléri az országot, hatásukra pedig több fokkal visszaesik a hőmérséklet. A hét második felében már jellemzően 30 Celsius-fok alatt alakulnak a csúcsértékek, vasárnap néhol csak 20 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Legalább 25 támogatót keres a Makói Csípős

Oldalunk célja a 2015-ös megalapítás óta Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Ezek a célkitűzések veszélybe kerültek, így számítunk azon Olvasóink támogatására, akik fontosnak tartják, hogy működjön Makón kormányfüggetlen sajtóorgánum.

Tovább olvasom »