📺 Bemutatta első klipjét az utolsø együttes

Mint arról beszámoltunk, október végén jelent meg a friss, főként makói fiatalokból álló, modern rockban utazó csapat első kislemeze. Az együttes most arról tájékoztatta a Makói Csípőst, hogy elkészült az első videoklipjük.

Szerettünk volna egy minőségi klipet, így megkerestük egy kedves ismerősünket. Látván a korábbi munkáit, bíztunk a meglátásában, így teljes mértékben rá hagyatkoztunk. Nem is igazán szóltunk bele abba, mit és hogyan csináljon, de mint utólag látjuk, nem is nagyon kellett volna, ugyanis a környezet, ahol fogattunk és Dani hozzáértése magáért beszél. Teljesen meg vagyunk elégedve vele és úgy hisszük, hogy a jövőben fogunk még együtt dolgozni – közölte az utolsø.

A klip készítője, Szécsényi Dániel elmondta: mindenképpen egy nagyobb térben akart forgatni velük, ahova biztosan beengednek, hangoskodhatnak, de mégsem klisés elhagyatott épület hangulata van. A fiúknak egyből bejött a talált, kritériumoknak megfelelő helyszín. Miután megérkeztek, még rengeteg dolguk volt, hiszen konkrétan egybefüggő madárürülék volt az egész padló.

– Főhőseink kemény fizikai munkával kezdték a forgatást, és a lehető legjobb klip megszületése érdekében, az ott talált seprűvel, aminek 80%-a már elrohadt, felsöpörték az egészet. Tudtam, hogy a legtöbb ötlet majd a helyszínen fog jönni, és így is lett. A zenekar ötlete volt, hogy szórjuk tele papírlapokkal a padlót, vagy hogy a gerendáról lógjanak le a mikrofonok. Ráadásként még, hogy ne legyen unalmas, hozzáadtunk néhány kültéri jelenetet a tükörrel. Összességében sikerült a legjobb időjárást és fényeket elkapnunk, így kevésbé sikerülhetett volna szerencsésebben a forgatás – fogalmazott Dani.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Változik a forgalmi rend a szegedi klinikáknál

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Északi-Klinikaparkjának területén, az épületek körül úttestfelújítás zajlik. A munka zavartalanságának biztosítása érdekében változik a forgalmi rend is – olvasható az egyetem oldalán.

Tovább »

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább olvasom »

Makón is gyűjt szeretetcsomagokat az Alföldvíz

Az Alföldvíz az idei évben több olyan jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott, melyek szerény körülmények között élő Békés és Csongrád-Csanád megyei családoknak gyűjtenek adományokat. A beérkezett felajánlásokat továbbítjuk azoknak a szervezeteknek, akik megajándékozzák a rászoruló családokat – olvasható a szolgáltató honlapján.

Tovább olvasom »