? Megjelent az utolsø együttes első kislemeze

Október végén jelent meg a friss, főként makói fiatalokból álló, modern rockban utazó csapat első kislemeze – tájékoztatta a Makói Csípőst az utolsø zenekar.

Az együttes 2020 nyarán alakult, a tagok korábban olyan bandákban játszottak, mint a Kimondhatatlan, a Sudden Idea, a Chasing Rainbows, a Forbidden Noise, a Snassz és a Kétes. A háromszámos debütáló anyag felvételét, keverését és maszterelést Vári Gábor végezte a szegedi Miracle Sound stúdióban.

Az utolsø debütáló és egyben lemezbemutató koncertje október 27-én volt Szegeden az IH Rendezvényközpontban, további koncertek tervezés alatt vannak.

A zenekar tagjai:

Lázár Balázs – spoken word, kiabálás, Balogh Ádám – ének, gitár, Nagy Gábor – gitár, Beke Zsolt – basszusgitár, Földi Bence – dob.

(Kiemelt fotó: utolsø Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

8 éve hunyt el Juhász Ferenc, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-díjas és József Attila-díjas magyar költő, szerkesztő, a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink