Bemutatták Feri bácsi legújabb könyvét

[ad 1]

Pénteken a Korona dísztermében mutatták be Dr. Tóth Ferenc nyugalmazott múzeumigazgató, helytörténész legújabb kötetét, amely a Makói Cserepek címet kapta. Feri bácsi korábbi írásaiból mintegy 390 oldalon 150 cikk olvasható.

A bemutató elején Farkas Éva Erzsébet köszöntötte a jelenlévőket. A polgármester elmondta: nagyon fontos, hogy egy könyv értő olvasóra találjon. Prof. dr. Blazovich László ismertette a kötet jellegzetességeit. Kiemelte: Feri bácsi a Bálint Sándori utakon jár. Miközben a leghíresebb makaiakról írt és kutatott ő maga is a legmakaibb makaivá vált.

A 88 éves Feri bácsi a jövőben családkutatással szeretne foglalkozni.

DSC_4666

A kötetről

A számtalan cikk között találhatunk egyháztörténetről, színészetről, népéletről és irodalmi hagyományokról szólót, információkat tudhatunk meg Makó korábbi hídjairól és térképeiről.

A könyv a múzeumban és a könyvtárban megvásárolható.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink