Bezárhatnak a makói nyugdíjasklubok épületei

A nyugdíjaskluboknak helyet adó épületek várhatóan szeptember elsejétől ideiglenesen bezárásra kerülnek – írta Makó hivatalos oldala arra hivatkozva, hogy Farkas Éva Erzsébet polgármester találkozott a nyugdíjasklubok vezetőivel.

Az önkormányzat úgy fogalmazott: az orosz-ukrán háború világszerte gazdasági következményeket hoz magával, amely a városok működését is befolyásolja. Az előttünk álló nehéz időszakra tekintettel szükséges intézkedésekről tájékoztatta Makó polgármestere a nyugdíjasklubok vezetőit. Az egyeztetésen szó volt arról is, hogy a nyugdíjaskluboknak helyet adó épületek várhatóan szeptember elsejétől ideiglenesen bezárásra kerülnek, a közösségeknek azonban a város más intézményeiben biztosít helyet az önkormányzat a találkozásra – közölték.

Farkas Éva Erzsébet ezért türelmet és megértést kért az idősektől, hiszen most minden eddiginél nagyobb szükség van a makóiak összefogására – olvasható az önkormányzat oldalán.

(Fotó: Makó Város Hivatalos oldala/Facebook)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

📺 Az OTP bankautomatát telepít Kiszomborra

Az OTP már biztos jön, a szerződést aláírtuk, a helyszínbejárás megtörtént – árulta el Szirbik Imre polgármester a keddi testületi ülésen. Kiszomboron ősszel zárt be a Takarékbank és az ATM-et sem üzemeltette tovább.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A makói önkormányzat úgy vállalta a kisposta üzemeltetését, hogy 373 milliós tartozása van mások felé

Mint az ismert, Makó fideszes vezetése komoly megszorításokról döntött tavaly ősszel, többek között önkormányzati fenntartású intézményeket zártak be. Ezután bezárta a makói újvárosi kispostát az állami cég, a városvezetés azonban úgy döntött, az állami szolgáltatóra mégis van pénz. Az Átlátszó közadatigényléséből kiderül, mindeközben Makó adós a szállítóinak.

Tovább olvasom »