Makón fel sem merült, hogy elmarad – megtartják a tűzijátékot

Farkas Éva különösebben nem is foglalkozott a tűzijáték kérdésével, a mai napon csak bemutatta a Szent István napi programsorozat plakátján, amin szerepel a tűzijáték is.

A polgármester szerint ,,ünnepeink életünk azon vissza-visszatérő oázisai, melyek kiszakítanak bennünket küzdelmes és sokszor gondterhes hétköznapjaink sodrából, új erővel töltik meg lelkünket.” Hozzátette: ,,Most talán minden eddiginél nagyobb szükségünk van az összefogásra, nemzeti és közösségi összetartozásunk erősítésére.”

Mint az ismert, országszerte több település is lemondta a tűzijátékot így például Szentes, Sopron, Siófok, Miskolc, Ajka, Salgótarján, Tapolca. Hódmezővásárhelyen megszavaztatták a lakossággal az augusztus 20-i tűzijáték megtartását, ennek eredményeképpen ott sem tartják meg.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink