📺 Bezárt a tizenötödik kiszombori kukorica útvesztő

Több mint egy hónapnyi üzemelés után bezárt a kiszombori kukorica útvesztő a település határában. Endrész Erzsébet, az útvesztőt működtető Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör vezetője két rövid videóban mondott köszönetet.

Elmondta, nagyon szép állapotban hagyták meg a látogatók a környezetet, tisztaság maradt, elenyésző mértékben lett letörve kukorica. Ez azért fontos, mert a termés és a föld nem a honismereti köré, hanem egy gazdáé, neki adják vissza. Az is látszik, hogy a kalandozók néhány helyen átvágtak, úgy gondolták, közelebb lesznek a kijárathoz.

A vendégkönyv szerint jól érezték magukat a vendégek, az ország távoli helyeiről is jöttek, az útvesztő mellett rengeteg játékkal várták a kilátogatókat. Hétfőn kezdődött a tanya, a sátrak, főzőhelyek, beléptető bontása és mivel főleg nyugdíjas a Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör csapata, bíznak benne, hogy lesznek utódaik ebben a munkában a jövőben.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

220 éve született Bezerédj Amália, aki a magyar irodalomban foglalkozott először a gyermekvilággal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink