Billiárd versenynek adott otthont Ambrózfalva

Nagyjából öt éve állt be ez a rendszer, azóta két nagyméretű asztalon játszanak magyar billiárdot. Gyakorlatilag napi szinten van játék, de évente 4-5 alkalommal versenyt is rendeznek, általában 16 fővel – tudta meg a Makói Csípős Valki Alextől.

Erre Pitvarosról, Mezőhegyesről, Makóról is jönnek játékosok, a múlt heti tornán különböző elfoglaltságok miatt csak tízen vettek részt. Végül Pál Vencel nyerte a viadalt, megelőzvén Sódar Norbertet és Gyurkó Attila Mihályt.

Bár sajnálatosan nem vezetnek statisztikát, de a legtöbb bajnokságot az Abonyi Imre, Pál Vencel és Szabó Róbert trió húzta be. Ezenkívül Ambrózfalva egy OB hármas csapat székhelye is, amelyben a fent nevezett körből vannak játékosok, ami a tótkomlósi egyesület fiókcsapataként működik. A kapcsolat kiváló velük, oda-vissza alapon 6-6 fővel évente legalább kétszer csapatversenyt játszunk, ahol díjazzuk az egyéni teljesítményeket is – árulta el oldalunknak Valki.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink