Botlik Anita nyerte a Tour de Makó női 45+ Senior és a női összetett kategóriáját

A makói fideszes önkormányzati képviselő elsőként ért célba 120 km megtétele után. A kerékpáros teljesítménytúrát hétvégén rendezte meg a Contitech Fluid Sportegyesület és az Egészségfejlesztési Iroda.

A Tour de Makón három táv közül lehetett választani: 30 km (Maros-part – Maroslele – Maros-part), 60 km (Maros-part – Maroslele – Hódmezővásárhely – Maroslele – Maros-part) és 120 km (Maros-part – Maroslele – Hódmezővásárhely – Kakasszéki kilátó – Hódmezővásárhely – Maros-part). A túrára közel százan neveztek, köztük volt Botlik Anita is. Közösségi oldalán így értékelt:

Nos, én személyes példamutatással is szeretném bebizonyítani, hogy 45 év felett, seniorként is érdemes sportolni, hiszen a saját egészségünket nem csak a környezeti tényezők befolyásolhatják, hanem mi magunk is nagyon sokat tehetünk érte! A rendszeres testmozgással sokat segíthetünk életminőségünk, egészségünk megőrzéséért!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Települési elismerést kapott a Földeák Polgárőr Egyesület

Az önkormányzat képviselő-testülete a Falunapot megnyitó ünnepi ülésén ,,Földeákért” címet adományozott a Földeák Polgárőr Egyesület részére. A kitüntetéssel járó, külön erre az alkalomra készített díszoklevelet és emlékplakettet Vas Tibor, az egyesület elnöke vette át.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink