Mágori András többszintes házzal és vadászattal üzent egyik képviselőtársának, de utána törölte a bejegyzést

Újabb zavar került a makói Fidesz kommunikációs gépezetébe. Így törnek elő a párton belüli ellentétek?

Mint arról beszámoltunk, érdekes üzengetés zajlott a fideszes sajtó és a makói Fidesz között: a makohirado.hu arra volt kíváncsi, a makói önkormányzati képviselők hol töltötték ezen a nyáron a pihenést. A képviselők közül, akiket elértek, senki nem talált kivetnivalót abban, hogy megossza a nyaralásának részleteit, kivéve Mágori Andrást. A frakcióvezető szerint ugyanis ez magánügy, ami nem tartozik csak a közvetlen környezetére. Később ehhez még annyit volt hajlandó hozzátenni, hogy “a hangsúly belföldre tevődött”. A fideszes hírportál felhívta rá a figyelmet: ,,Mindenesetre korábban az ő közösségi oldalán is elérhető volt egy poszt, amely olaszországi nyaralásról árulkodik, de úgy tudjuk, a képviselő emellett Spanyolországban is járt, szóval ha valóban belföldre fektette a hangsúlyt, akkor úgy tűnik, elég jól megy a szekér.”

Ezt a cikket megosztotta közösségi oldalán Mágori András a következő kiegészítéssel:

,,Az utazás a hobbim, erre mutat rá a Makó híradó barátságos cikke. Esetleg ha van olyan képviselőtársam, aki az elmúlt 4-5 évben jutott hozzá 3 szintes házhoz, hétvégénként 3-500 ezer forintos trófeájú őzikéket fog puskavégre, annak nem az idén egyébként kifejezetten jutányosan megkapható egyénileg szervezett utak vannak az élete homlokterében.”

Ezt a bejegyzést később törölte, az sem derült ki, hogy kire gondolhatott, azonban Mucsi Tamás ellenzéki önkormányzati képviselő képernyőképet készített a posztról.

Újabb botrány a sivalkodásáról elhíresült fideszes képviselő körül❗️

Az ember mindig felkapja a fejét, mikor már nem…

Közzétette: Mucsi Tamás önkormányzati képviselő – 2020. augusztus 27., csütörtök

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

79 éve született Soltész Rezső, magyar énekes, dalszerző, szövegíró, lapkiadó.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink