Budai Lászlóra emlékeztek a Conti kerékpárosai

Hétvégén már a 147. ContiTecherést tartották a makói Continental dolgozói, ezúttal a Budai László-kört teljesítették. Ez nem más, mint a Makó-Kövegy-Csanádpalota-Nagylak-Apátfalva-Makó kör, összesen 49,7 kilométerrel.

A túra résztvevői tiszteletük tették elhunyt barátjuk, sporttársuk, Budai László emlékhelyénél – erről beszámoltak oldalukon is.

Mint azt megírtuk, Budai László, a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Foglakoztatási Főosztályának makói vezetője 53 éves korában, tavaly október 1-jén tragikus hirtelenséggel elhunyt. Harminc évig dolgozott a közigazgatásban, mellette lelkes kerékpáros is volt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink