Elhunyt Budai László

Budai László, a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Foglakoztatási Főosztályának vezetője 53 éves korában 2022. október 1-jén tragikus hirtelenséggel elhunyt – adta hírül a kormányhivatal.

Budai László villamosmérnökként diplomázott 1990-ben, melyet személyügyi szakosító oklevéllel egészített ki. 1992 óta dolgozott a közigazgatásban, a Csongrád Megyei Munkaügyi Központjában munkaközvetítő beosztásban kezdte szakmai pályáját. Tizenegy évvel ezelőtt először a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Makói Kirendeltségének vezetőjének nevezték ki, majd 2011 októberétől főosztályvezetőnek. A Csongrád Megyei Kormányhivatalban 2016 januárjától irányította kiváló szakmaisággal és vezetői érzékkel a főosztályt. Harminc éves közigazgatási munkája során alapos szakmai tudással, kiemelkedő precizitással, szorgalommal, hihetetlen munkabírással végezte feladatát. Az évek során számos megyei és országos rendezvényen, projektben bizonyította szakmai tudását. Jelentős közigazgatási tapasztalatát vezetői, kollégái, szakmai partnerei elismerték és tisztelték – olvasható a hivatal oldalán.

Kiemelkedő szakmai munkáját a Belügyminisztérium is elismerte.

Budai Lászlót a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal saját halottjának tekinti, emlékét a hivatal valamennyi dolgozója tisztelettel megőrzi.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Interaktív táblákkal gyarapodott a makói Návay iskola

Tegnap, Mikulás napján 10 darab okostáblát kapott a fenntartótól a Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium, ezzel lényegében megközelítették a 100 százalékos ellátottságot. A jó hírről csütörtökön sajtótájékoztatón számoltak be.

Tovább »

A legtöbb Spar sem nyit ki szenteste napján

A karácsonyi ünnepekre való nyugodt, békés odafigyelés érdekében a SPAR Magyarország december 24-én az INTERSPAR-okat és egyes bevásárlóközpontokban lévő SPAR és City SPAR szupermarketeket kivéve zárva tartja saját üzemeltetésű üzleteinek jelentős részét.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Elkezdődött ,,Muki” újabb pere Szegeden

Elkezdődött annak a makói férfinak a pere hétfőn a Szegedi Törvényszéken, aki tíz hónappal azután, hogy szabadult a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt rá kiszabott büntetéséből, tavaly tavasszal megpróbálta megfojtani nővérét.

Tovább olvasom »