Busz akadályozta a forgalmat

Ma délután negyed három körül a szegedi utcai körforgalom előtt lerobbant a DAKK autóbusza. A jármű tizenöt percig tartotta fel a forgalmat, majd a motor újra életre kelt és megindulhatott a sor.

82957584

Nem mindenki bírta a várakozást, volt aki kijött a tömegből és megfordult, de akadt olyan is, aki átment a másik sávba, majd a zebrán újra a menetrend szerinti jobb oldalra váltott, kisebb autók pedig épp elfértek az álló busz és a járda között.

64215467 43321827

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

41 éve hunyt el Pilinszky János a huszadik század egyik legjelentősebb magyar költője, Baumgarten-díjas, József Attila-díjas és Kossuth-díjas.

Tovább »

Covid: a szegedi kórházba került betegek 69,2%-a oltatlan volt

2021. október 01. és 2022. február 22. közötti időszakban a felvételre kerülő betegek száma 1821 fő volt, ebből a teljes oltási (Janssen esetén 1 oltás, a többinél 2 oltás) sorozatban részesülő betegek száma 562 fő (30,8%) – tudta meg közérdekű adatigénylés után az Átlátszó.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Békászó sas bukkant fel a Maros hullámterében

A réti- és a parlagi sasnál valamivel kisebb termetű békászó sas inkább a hegylábi vidékekre jellemző, az alföldi tájakon ritkán jelenik meg. A Maros hullámterében azonban minden évben felbukkan néhány példány – írja a Körös-Maros Nemzeti Park honlapja.

Tovább olvasom »