Buszoztatás gyanúja miatt feljelentés született Makón

Mint arról beszámoltunk, Honvéd városrészben sátras összejövetelt tartanak disznóvágással együtt. Mucsi Tamás dk-s önkormányzati képviselő szerint onnan egy hétszemélyes autóval hordják szavazni az embereket.

A narancs.hu-nak elmondta, van olyan felvétele, amin a szavazás nem, de a főzés helyszíne és a kisbusz érkezése látszik. Makón már tapasztaltak olyat választások alkalmával, hogy az embereket ellenszolgáltatásért cserébe viszik voksolni. Ez a feltételezéseik szerint úgy zajlik, hogy akik leadják a szavazatukat, mobiltelefonnal felvételt készítenek a kitöltött szavazólapról. A fotóval bizonyítják, hogy szavaztak, és így kaphatják meg az ellenszolgáltatást. Az eset miatt a 20K nevű szervezeten keresztül feljelentést tettek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Megrongálták a földeáki konyha kerítését

Keressük azt – az egyelőre ismeretlen, – a személyt/személyeket, akik a hétvégén a Napközi konyha épületénél a Gagarin utca felől a 3D kerítéselemet megrongálta – írja felhívásában Hajnal Gábor polgármester.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A Momentum szegedi politikusa szerint sem lehet kitermelni a makói gázt

A Momentum szegedi alelnöke, Halász Noémi, földtudományi szakember szerint a makói gázkitermelés sokkal nehezebb annál, mint ahogy Gulyás Gergely gondolja. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón arról beszélt, hogy növelik a hazai gázkitermelést 1,5 milliárd köbméterről legalább 2 milliárd köbméterre, a mostani gázár mellett a makói palagáz kitermelése is megéri.

Tovább olvasom »