Döntetlenre végzett a HFC és az MFC

Nem bírt egymással a Hódmezővásárhely és a Makó az NB3 közép csoportjában. A makóiaknál Babolek Zoltán duplázott, Zámbori Dánielt kiállították.

HFC – MFC 2-2 (2-1)
NB3 közép csoport, 28. forduló. Vezette: Kovács Gábor (Dobos, Pálinkás)

HFC: Weszelovszky – Asztalos, Ondrejó, Németh, Bata, Molnár, Mezei, Povázsai, Orosz (Tapiska 65′), Antman, Hegedűs (Kiss 65′).
MFC: Bordás – Belanka, Tamaskó, Dóra, Babolek (Magyar 89′), Zámbori, Sirokmán (Pantelis 46′), Rabecz (Major 67′), Pócs, Sziklási (Juhász 67′), Nikic (Rózsahegyi 87′).

Gsz.: Molnár 1′, Bata 43′, ill. Babolek 19′, 70′.
Sárga: Orosz 64′, Asztalos 72′, Tapiska 81′, ill. Sziklási 42′, Dóra 63′, Tamaskó 71′.
Piros: Zámbori 83′.

Siha Zsolt, a Makó FC vezetőedzője így értékelt a csapat oldalán: ,,A kezdet elég extrém volt, ilyet ritkán látni… Ebből vissza tudtunk jönni, de sajnos újra hátrányba kerültünk. Az egész első félidőben nagyon indiszponáltak voltunk, ezért vállalom a felelősséget! A második játékrészt nagyon jól kezdtük, érett a gólunk, de sajnos a fordításra nem maradt erőnk. Összességében igazságos a döntetlen. Bízom benne, hogy a kilátogatott szurkolók is elégedetten távoztak.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: A hét elején még esőre számíthatunk

Csapadékosabbá válik az időjárás a hét elején: többfelé kell esőre, záporra, zivatarra számítani, emellett élénk, olykor erős szél valószínű. A hét második fele szárazabbnak ígérkezik, csak elszórtan lehet zápor, zivatar, és a hőmérséklet csúcsértéke az átmeneti visszaesést követően a hét végére ismét megközelíti a 30 Celsius-fokot

Tovább »

A nap idézete

123 éve született Gábor Dénes (született Günszberg) Nobel-díjasmagyar fizikus, gépészmérnök, villamosmérnök, a holográfia feltalálója.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink