Children Of Distance: ,,Ha minden más mehet, inditsák be a zeneipart is!”

A kiszombori Nyári Rolanddal felálló népszerű együttes nem érti, ha beindult szinte minden, diszkók, meccsek, esküvők, piacok, akkor a szorakoztatóipar miért nem.

A Children Of Distance közösségi oldalán azt írja: ,,4 hónapja ülünk itthon… Betartottuk a szabályokat, felhívtuk a figyelmet arra, hogy mindenki így tegyen. Azóta beindult szinte minden, diszkók, meccsek, esküvők, piacok és számtalan kis szelet ami szünetelni kényszerült a bajban. (hozzáteszem ennek is örülünk, legalább van aki már kint van a vízből!) De Majka szavaival élve, csak a szorakoztatóipar van szétszopatva.”

Mi is végeznénk a dolgunkat, nekünk csak most van szezon. Télen alapból le kell állnunk a következő szezonig. A rendezvényszervezők, a roadok, hangmérnökök, zenészek, pultosok, technikusok és nagyon sok ember ezen a szektoron belül olyan helyzetbe került, csak a mi ismerőseink közül, hogy nem biztos, hogy kihúzza a következő aktív időszakig. Nekünk és nekik is ez a munkánk

– fogalmazott a hiphop csapat.

Azt kérik, ,,ne legyen kettős mérce, ha minden más mehet, inditsák be a zeneipart is.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink