Családdal fenyegetőzik a Fidesz Makón

[ad 1]

Azért nem nyilvánulnak meg az ellenzéki pártok, mert bizonyára családi kapcsolataik vannak a Vízmű-üggyel kapcsolatban – mondta Czirbus Gábor és Weszelyné Véghseő Henriett Mária önkormányzati képviselők (mindkettő Fidesz) egy múlt heti sajtótájékoztatón. Zeitler Ádám (Jobbik) a szerdai testületi ülés szünetében került szóváltásba ezzel kapcsolatban dr. Hadik Györggyel (Fidesz), aki viszont erről nem tud.

40118578 

Szeretném-e, ha az ülésen szóba kerülne az, hogy a családomnak és a Vízműnek milyen kapcsolata van? – Zeitler Ádám elmondása szerint ezt a kérdést szegezte neki dr. Hadik György a szerdai testületi egyik szünetében. A Jobbikos önkormányzati képviselő a mai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy felhozta volna az esetet akkor, ám Farkas Éva Erzsébet polgármester kérésére nem tette, ám a pénteki fideszes sajtótájékoztató után már nem állhatja szó nélkül. – Tiszta a lelkiismeretünk. Dédnagyapám 1969-től nyugdíjazásáig, nagymamám 1968-tól 89-ig, nagyapám 1973-tól 2010-ig dolgozott a Vízműnél. Én 2013 nyarán egy hónapot tevékenykedtem ott, édesanyám pedig 2004-től 14-ig, jelenleg pedig az Alföldvíznél van – jelentette ki határozottan.

33052848

A két bérpapír – nem keresett sokat a Víziközműnél

Azon a listán, amelyen a tizenhat, prémiumot, jutalmat felvevő személyek találhatók nincs rajta Zeitler Ádám családjából senki, nem voltak tagjai a külsős cégeknek és a menedzsmentnek sem. Bizonyításképp megmutatott két bérkimutatást, mely az édesanyjáé. – Ez egy Alföldvizes és egy Viziközműs bérpapír. Látható, hogy nem volt túlfizetve, jelenlegi munkaadójától kapott körülbelül 30%-os emelést. – mutatta a papírokat, majd hozzátette: A tizenhat fő között van fidesz-közeli személy is,valamint a tizenhat fő közül a fideszes önkormányzat hármat a végelszámolás során még mindig foglalkoztat.

[info_box title=”” image=”” animate=””]Telefonon értük utol dr. Hadik Györgyöt, aki nem tudott a fenyegetésről semmit. Azt mondta, hogy akitől hallottuk, attól kellene megkérdezni.[/info_box]

Zeitler szerint aljas, hazug és undorító dolog valakit a családjával fenyegetni. – Azzal, hogy megbélyegzik a családomat, az összes többivel is azt teszik, akik azért dolgoztak, hogy a város vízellátása biztosított legyen – fogalmazott.

Végül hozzátette, hogy a Jobbik Makói Alapszervezete várja a magyar bíróság ítéletét az üggyel kapcsolatban; addig sem mellette, sem ellen nem foglalnak állást.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,A vakot (…) átvezetik az utcán, a bénán is segítenek, de a dadogóst mindenki csak kiröhögi.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »