Családdal fenyegetőzik a Fidesz Makón

[ad 1]

Azért nem nyilvánulnak meg az ellenzéki pártok, mert bizonyára családi kapcsolataik vannak a Vízmű-üggyel kapcsolatban – mondta Czirbus Gábor és Weszelyné Véghseő Henriett Mária önkormányzati képviselők (mindkettő Fidesz) egy múlt heti sajtótájékoztatón. Zeitler Ádám (Jobbik) a szerdai testületi ülés szünetében került szóváltásba ezzel kapcsolatban dr. Hadik Györggyel (Fidesz), aki viszont erről nem tud.

40118578 

Szeretném-e, ha az ülésen szóba kerülne az, hogy a családomnak és a Vízműnek milyen kapcsolata van? – Zeitler Ádám elmondása szerint ezt a kérdést szegezte neki dr. Hadik György a szerdai testületi egyik szünetében. A Jobbikos önkormányzati képviselő a mai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy felhozta volna az esetet akkor, ám Farkas Éva Erzsébet polgármester kérésére nem tette, ám a pénteki fideszes sajtótájékoztató után már nem állhatja szó nélkül. – Tiszta a lelkiismeretünk. Dédnagyapám 1969-től nyugdíjazásáig, nagymamám 1968-tól 89-ig, nagyapám 1973-tól 2010-ig dolgozott a Vízműnél. Én 2013 nyarán egy hónapot tevékenykedtem ott, édesanyám pedig 2004-től 14-ig, jelenleg pedig az Alföldvíznél van – jelentette ki határozottan.

33052848

A két bérpapír – nem keresett sokat a Víziközműnél

Azon a listán, amelyen a tizenhat, prémiumot, jutalmat felvevő személyek találhatók nincs rajta Zeitler Ádám családjából senki, nem voltak tagjai a külsős cégeknek és a menedzsmentnek sem. Bizonyításképp megmutatott két bérkimutatást, mely az édesanyjáé. – Ez egy Alföldvizes és egy Viziközműs bérpapír. Látható, hogy nem volt túlfizetve, jelenlegi munkaadójától kapott körülbelül 30%-os emelést. – mutatta a papírokat, majd hozzátette: A tizenhat fő között van fidesz-közeli személy is,valamint a tizenhat fő közül a fideszes önkormányzat hármat a végelszámolás során még mindig foglalkoztat.

[info_box title=”” image=”” animate=””]Telefonon értük utol dr. Hadik Györgyöt, aki nem tudott a fenyegetésről semmit. Azt mondta, hogy akitől hallottuk, attól kellene megkérdezni.[/info_box]

Zeitler szerint aljas, hazug és undorító dolog valakit a családjával fenyegetni. – Azzal, hogy megbélyegzik a családomat, az összes többivel is azt teszik, akik azért dolgoztak, hogy a város vízellátása biztosított legyen – fogalmazott.

Végül hozzátette, hogy a Jobbik Makói Alapszervezete várja a magyar bíróság ítéletét az üggyel kapcsolatban; addig sem mellette, sem ellen nem foglalnak állást.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Fagyokra készülhetünk a héten is

Napos, de hideg idővel kezdődik a jövő hét. Helyenként mínusz 15 Celsius-fok alá csökken a hőmérséklet és többfelé napközben is mínuszok lesznek. A következő napokban mérséklődik a hideg, viszont jellemzően borús lesz az ég. Többször várható csapadék, eső, ónos eső, havazás is – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább »

Top Employer 2022 díjat nyert a Lidl Magyarország

A Lidl Magyarország első alkalommal került be a Top Employer minősítéssel rendelkező vállalatok közé. A díjjal a független “Top Employers Institute” azokat a munkáltatókat ismeri el világszerte, akik kiemelkedő munkavállalói körülményeket biztosítanak – közölte a vállalat a héten.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Mihálik Edvin: a Fidesz Szegedet büntetné, amiért lassú a tram-train

A Fidesz a szegedieket akarja büntetni amiatt, hogy a beígért 37 perc helyett 50 perc alatt ér a tram-train Hódmezővásárhelyre. Ezért meg akarják szüntetni a Bem utcai, Galamb utcai és Pulz utcai megállóit Szegeden. Mihálik Edvin, Szeged zöld tanácsnoka és az ellenzék közös képviselőjelöltje szerint ez elfogadhatatlan, ezért petíciót indítottak a javaslat ellen.

Tovább olvasom »