A város szívébe költözött a Jobbik

Megnyílt a Jobbik Makói Alapszervezetének és Ifjúsági Tagozatának állandó irodája. Erről ma tartott sajtótájékoztatót dr. Kiss Attila, a párt megyei önkormányzati képviselője és Zeitler Ádám, helyi települési képviselő.

s80201599

 

Minden pártnak felajánlották, hogy az ügyvédi irodaházban helyet kaphat, közülük a Jobbik élt ezzel a lehetőséggel és beköltözött a Széchenyi tér 7. szám alá, a második emelet ötödik szobájába. – Ez egy előrelépés, hiszen állandó helyen tarthatjuk tag-, ifjúsági tagozat- és utánpótlás gyűléseinket, valamint a sajtótájékoztatókat is – jelentette ki Zeitler Ádám. Az irodában a lakosokat is szívesen fogadják hétfőnként 18 órától, önkormányzati-, megyei önkormányzati vagy párt ügyben.

A helyiséget az önkormányzattól bérlik kedvezményes áron. Augusztus óta körülbelül 100.000 forintnyi értéknövelést hajtottak végre, társadalmi munkában.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Enyhül a kánikula a héten

Kánikulával kezdődik a hét, de aztán előbb egy, majd várhatóan még egy hidegfront is eléri az országot, hatásukra pedig több fokkal visszaesik a hőmérséklet. A hét második felében már jellemzően 30 Celsius-fok alatt alakulnak a csúcsértékek, vasárnap néhol csak 20 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink