Családi ház égett Csanádpalotán

A makói és a mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral eloltották a tüzet Csanádpalotán péntek reggel – közölte a megyei katasztrófavédelem.

Egy családi házban a berendezési tárgyak égtek hetven négyzetméteren a Szabadság utcában. Azt írták: a lángok az épület tetőszerkezetére is átterjedtek mintegy hatvan négyzetméteren. Az egységek az átégett mennyezetet megbontották. Az esethez a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett a társhatóságok, valamint egy mentőhelikopter is kiérkezett.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink