Csanádi Ferenc: nem szabad, hogy begyűrűzzön a megosztottság Kiszomborra, mindenkivel együtt akarok dolgozni

Azt a megosztottságot és harcot, ami a mai közéletben kialakult, nem szabad engedni, hogy begyűrűzzön Kiszomborra. Én a megosztottságon felül kívánok emelkedni, mindenkivel együtt kívánok dolgozni, aki Kiszombor fejlődéséért hajlandó tenni – írja a mai napon megjelent bemutatkozó szórólapján Csanádi Ferenc, Kiszombor független polgármesterjelöltje.

Csanádi 1978-ban született Szegeden, régmúltra visszatekintő kiszombori családban. A középiskola után rendőri pályán tanult tovább, majd saját költségen jogi tanulmányokat végzett a szegedi egyetemen. Mára országos lefedettségű, szállítmányozzásal és raktározással foglalkozó céget igazgat. 2018 óta évente több százezer baromfit nevelnek a hazai piacra. Három éve költözött vissza Makóról Kiszomborra. Három gyermek édesapja.

,,Jobboldali, nemzeti gondolkodású, nemzeti hagyományainkat tisztelő, konzervatív értékrenddel rendelkező ember vagyok, de párton kívüli. […] Azt a megosztottságot és harcot, ami a mai közéletben kialakult, nem szabad engedni, hogy begyűrűzzön Kiszomborra. Az energiáinkat a falunk fejlődésére kell fordítani és azon képviselőkkel, országgyűlési képviselővel kell együtt dolgozni, akiket a választókerület megválasztott. Én ezen a megosztottságon felül kívánok emelkedni, mindenkivel együtt kívánok dolgozni, aki Kiszombor fejlődéséért hajlandó tenni”

– fogalmazott a polgármesterjelölt.

Közlése szerint programjának főbb pontjait nyomon követhetjük majd a Facebook oldalán is.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

79 éve született Soltész Rezső, magyar énekes, dalszerző, szövegíró, lapkiadó.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink