Csanádpalotán lett meg az osztrák e-bike

A magyar rendőrök az osztrák hatóságok által körözött e-bike-ot foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

Az átkelőn egy román állampolgárságú férfi jelentkezett kilépésre. Az ellenőrzéskor az egyenruhásoknak feltűnt, hogy autójában egy nagyértékű Giant Reign E+ típusú elektromos kerékpár van, melynek tulajdonjogát a sofőr nem tudta igazolni. A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy a kerékpárt nem sokkal korábban Ausztriában lopták el ismeretlenek.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói a 3 millió forint értékű járművet lefoglalták.

(Csongrád-Csanád megyei rendőrség/Facebook)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📷 Elismerték a nyugalmazott makói főlevéltáros munkáját

Hétfőn délelőtt a Csongrád-Csanád Megyei Levéltári Napok programján a helytörténet-kutatások legújabb eredményeiről számoltak be a Korona alsó termében. Vig Zoltán nyugalmazott főlevéltáros negyven évnyi levéltári munkája elismeréséül Oltvai-díjat vett át.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább olvasom »