Csanádpalotán lett meg az osztrák e-bike

A magyar rendőrök az osztrák hatóságok által körözött e-bike-ot foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

Az átkelőn egy román állampolgárságú férfi jelentkezett kilépésre. Az ellenőrzéskor az egyenruhásoknak feltűnt, hogy autójában egy nagyértékű Giant Reign E+ típusú elektromos kerékpár van, melynek tulajdonjogát a sofőr nem tudta igazolni. A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy a kerékpárt nem sokkal korábban Ausztriában lopták el ismeretlenek.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói a 3 millió forint értékű járművet lefoglalták.

(Csongrád-Csanád megyei rendőrség/Facebook)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Hivatalosan 10% felett az infláció

2022. májusban a fogyasztói árak átlagosan 10,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit, a legnagyobb mértékben az élelmiszerek ára emelkedett, ahol 18,56 százalékos drágulást mért a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Tovább »

A nap idézete

397 éve született Apáczai Csere János erdélyi magyar pedagógus, filozófus, kálvinista teológus, az első magyar enciklopédista.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink