📷 Szemétlerakónak nézte a töltésoldalt

Ócska horgászcuccok, damilok, döglött cement, vakolat, bitumenes tetőlemez és egy betonvályú is felfedezhető azokon a fotókon, amit egy olvasónk juttatott el szerkesztőségünknek.

Az illegális hulladékot a Verebes utcából a töltésen felhajtva, majd jobbra fordulva helyezte le valaki/valakik, egészen pontosan a gépgyár mögötti töltésszakaszon. Olvasónk jelezte az önkormányzatnak a problémát. Szerinte megfontolandó lenne egy kamera a vasúti átjáróhoz. Mint oldalunknak elmondta, az ártérben sajnos mindig van szemét, azonban a töltésoldalban most először.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Fejlemény a Bartók-ügyében: a bíróság mérlegelés nélkül utasította el tiltakozó szülők kérelmét

Az ítélőtábla nem mást mondott, minthogy a bíróság iratellenes érvre alapozva, mérlegelés nélkül utasította el a kérelmünket – azaz nem létezik semmilyen irat, amire hivatkozhat a tankerület, hogy jogosan van a Bartók az Almásiban. Szóval indul a második menet – adta hírül a bartókos szülők jogi képviselője az iskoláért összefogott csoportban.

Tovább olvasom »