Csongrád-csanádi rendőrök nyerték az emléktornát

Kedden rendezték meg a Készenléti Rendőrség Hősei Kispályás Labdarúgó Emléktornát. A kupát idén a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata emelhette a magasba.

A torna gólkirálya Bíró Tibor lett, a csapatot pedig Farkas Csaba Zsolt alezredes vezette.

Csapattagok: Ótott-Kovács Dániel törzszászlós, Rakonczai Zoltán törzsőrmester, Balog Tibor zászlós, Magyar Béla főtörzsőrmester, Dobák Tamás őrmester, Gerendeli Zoltán főtörzsőrmester, Cserháti Dániel István zászlós, Tóth Sándor főtörzsőrmester, Bíró Tibor munkavállaló, Borbély Bence Boldizsár őrmester.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Tovább olvasom »