Decsi Zoltán 15 éve vigyáz Makó közbiztonságára

A makói önkormányzat emléklappal ismerte el a rendőrség munkatársának településért végzett több évtizedes munkáját. Decsi Zoltán rendőr főtörzszászlós immár 25. éve a magyar rendőrség és 15. éve a Makói Rendőrkapitányság állományának tagja.

A határőrségnél kezdte meg pályáját Nagylakon, ahol bűnügyi felderítőként dolgozott. A határőrség és rendőrség integrációját követően 2008 óta a Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán nyomozóként látja el szolgálati feladatait.

Decsi Zoltán a Makón és a környező településeken elkövetett bűnügyek felderítésében és kivizsgálásában kiemelkedő és magas minőségű munkát végez. Évek óta példa értékűen ellátott nyomozói munkájának köszönhetően kollégáival felderítettek sorozat-betöréseket, többrendbeli fokhagyma-lopást és egyéb lopásokat, erőszakos bűnügyek felelőseit azonosították, csakúgy, mint az esetenként negyven-ötven rendbeli internetes csalások vagy kábítószerrel kapcsolatos ügyek gyanúsítottjait, elkövetőit.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink