📺 Diszperzites vödörben dobtak ki kismacskákat az M5-ös autópálya közelében

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai az M5-ös autópálya szatymazi pihenőjének közelében kismacskák kétségbeesett nyávogására lettek figyelmesek. A pálya mellett, egy artézi kútnál lerakott diszperzites vödörben hagyták sorsukra őket, mielőtt megtalálták őket.

A pénzügyőrök a Fehértó-Majsai-főcsatorna melletti dűlőút elhagyatott területén találták meg a négy kismacskát, egy szúnyoghálóval fedett, madzaggal körbezárt vödörben. Azonnal felvették a kapcsolatot a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülettel, akik biztosították őket arról, hogy befogadják az állatokat. A menhelyen az egyesület munkatársa megvizsgálta a cicákat, gondoskodott elhelyezésükről, és feljelentést tett ismeretlen elkövető ellen, állatkínzás vétsége miatt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink