DK: Félre tájékoztatót tartott a polgármester Makón

Hatalmas zűrzavart okozott Farkas Éva Erzsébet tegnapi “tájékoztatója” – írja közleményében a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöksége. (Kiemelt fotó: archív.)

A DK szerint ,,miközben a hírekből délben már mindenki értesülhetett arról, hogy az Operatív Törzs javasolja a digitális oktatás folytatását a középiskolákban, a Fidesz makói polgármestere ennek ellenkezőjét jelentette be; az érintett diákok, szülők és tanárok pedig értetlenül álltak a bejelentés előtt.”

Az ellenzéki párt úgy véli, ,,a pánikoló kormányzat kapkod, még a saját polgármestereit sem tájékoztatja.”

,,Csak azt nem értjük, hogy senki nem olvas híreket a városházán? Ennyire összeomlott helyben is a Fidesz, hogy nincs aki tájékoztassa a város első emberét? Az ökögő-makogó Farkas Éva hangja csak akkor változott meg, mikor a Habony-művek az ellenzéket és az Európai Uniót gyalázó papagáj-kommandós paneljeit olvasta fel! Miközben Makón rekordokat dönt a halálozások száma és gócpontok alakultak ki, Farkas Éva a kormányt magasztalja”

– fogalmazott közleményében a Demokratikus Koalíció és követelik, hogy a polgármester kérjen bocsánatot a félrevezetett emberektől.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: A korrupció miatt elindult a jogállamisági eljárás hazánkkal szemben

Az Európai Bizottság szerdán felhatalmazta Johannes Hahn költségvetésért és az igazgatásért felelős uniós biztost, hogy írásbeli értesítést küldjön Magyarországnak a jogállamisághoz kötődő mechanizmus elindításárAz Európai Bizottság szerdán felhatalmazta Johannes Hahn költségvetésért és az igazgatásért felelős uniós biztost, hogy írásbeli értesítést kAz Európai Bizottság szerdán felhatalmazta Johannes Hahn költségvetésért és az igazgatásért felelős uniós biztost, hogy írásbeli értesítést küldjön Magyarországnak a jogállamisághoz kötődő mechanizmus elindításáról – közölte Margarítisz Szkínász, az európai életmód előmozdításáért felelős uniós biztos.üldjön Magyarországnak a jogállamisághoz kötődő mechanizmus elindításáról – közölte Margarítisz Szkínász, az európai életmód előmozdításáért felelős uniós biztos.ól – közölte Margarítisz Szkínász, az európai életmód előmozdításáért felelős uniós biztos.

Tovább »

A nap idézete

45 éve született Tóta W. Árpád, vagy másik ismert írói nevén Worluk, magyar újságíró, publicista, kritikus, blogger.

Tovább »

Kevés a covid-tesztelés, a WHO egyre kevésbé lát tisztán

A koronavírus terjedésének nyomon követésére szólította fel a nemzetközi közösséget az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója kedden Genfben tartott sajtókonferenciáján. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz arra hívta fel a figyelmet, hogy az ENSZ szakosított szervezete egyre kevésbé lát tisztán a tesztelések csökkenő száma miatt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink