Dr. Buzás Péter: a közéletben való aktív részvételem akkor fejeződött be, amikor a polgármesterségem

Mint azt megírtuk, dr. Buzás Péter lemondása után Molnár László került be a Csongrád Megyei Közgyűlésbe. Az MSZP-s politikusok exkluzív interjút adtak a Csípősnek. A Makót 20 évig vezető polgármestert megkérdeztük arról is, hogy a közéletből ezáltal teljesen kiszállt-e, vagy hogyan képzeli el a jövőt.

Dr. Buzás Péter szerint a folyamatokra való rálátása egy polgármesternek 100%, egy megyei közgyűlési tagnak ennek köbgyöke. Ezért úgy éli meg, hogy számára a folyamatra való rálátás lehetősége, ha úgy tetszik, a közéletben való aktív részvétele az akkor fejeződött be, amikor a polgármestersége befejeződött.

– A mostani lépést követően nem érzek nagy változást, mert az MSZP helyi szervezetének elnökségében tagként benne maradok. Ahogy Molnár László azt mondta, ha valaki hozzám fordul és ezután beszélünk, ez igaz, mert MSZP elnökségi tag maradok, ennek így nincs vége. De, ami aktív közreműködést jelentett, annak akkor lett vége, amikor Makó úgy döntött, hogy ne én legyek a polgármester – fogalmazott a város korábbi vezetője.

(Kiemelt fotó: archív/2018.)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

110 éve született Várkonyi Zoltán kétszeres Kossuth-díjas magyar színész, filmrendező, színházigazgató, érdemes és kiváló művész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

118 beteg vár szürkehályog műtétre Makón

Szinte az összes műtétnél jócskán megnőtt a betegek száma, ami arra enged következtetni, hogy a várakozási idők nem, hogy csökkentek volna, de minden bizonnyal ennek következményeként még az eddiginél is jobban kitolódtak – írja összegzésében az mfor.hu.

Tovább olvasom »