Dr. Debreczeni István: a képviselők nem igazán jelentkeztek feladatvégzésre

,,Közel 3 hónap eltelt az időközi választások elhalasztása óta. Azóta egyetlen képviselő sem jelentkezett feladatvégzésre a hivatalnál. A kampány során felajánlott önkéntes munkájukat az önkormányzati hivatalnál és a Nappali Ellátási Központnál realizálhatják, válthatják tettekre”közölte Csanádpalota polgármestere pénteken.

Mint az ismert, négy képviselő megszavazta a testület feloszlatását még a nyáron. Előtte azt ígérték, ha feloszlik a testület, visszavonulnak, később mégis bejelentették, hogy elindulnak az időközi választáson. Az november 8-án lett volna, de mivel a kormány veszélyhelyzetet hirdetett, elmaradt a választás Csanádpalotán.

Az elmúlt hónapokra visszatekintve a polgármester azt írta: ,,Jancsik Zoltán, Deliné Papp Katalin és Vetró Józsefné eddig is jöttek kérdésekkel és jelentkeztek rendszeresen önkéntes munkára.” Valamint ,,egyéb, a hivatal működésével kapcsolatos kérdés sem érkezett” a kampányban még önkéntes munkát ajánló személyektől.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »