Dr. Debreczeni István: segítünk a bajba jutottaknak, az ÁSZ-tól jó minősítést kaptunk

A csanádpalotai önkormányzat munkáját az Állami Számvevőszék 4-es osztályzattal ismerte el, stabil a település gazdálkodása. Aktívan vesznek részt a pályázatokban, a rájuk hagyott projekteket megpróbáljuk lezárni, az épülő kerékpárutat konstruktívan kialakítani, valamint tavasszal önerős járda- és útfelújítás kezdődik – fogalmazott oldalunknak Csanádpalota polgármestere.

Debreczeni beszélt arról is, az önkormányzat az itt élő lakosoknak, vállalkozóknak hathatós segítséget ad a pandémia idején. Úgy véli, választott képviselőként az a feladatuk, hogy az emberek problémáit megoldják, ne pedig acsarkodjanak.

Csanádpalota polgármestere beszélt a Lázár Jánossal való kapcsolatáról is. Elmondta, aktívan keresik a kapcsolatot a térség országgyűlési képviselőjével – eredménytelenül.

Frissítés: Dr. Debreczeni István cikkünk megjelenése után nem sokkal jelezte, a csütörtöki nap folyamán találkozott Lázár Jánossal Makón. A polgármester bízik benne, hogy konszenzusra tudnak jutni a jövőben a csanádpalotaiak érdekében.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink