Drogtesztet csinált több makói fideszes képviselő is

Negatív lett az eredményük.

Mucsi Tamás (DK) azt hallotta, egyik képviselőtársa drogfogyasztó, de konkrét nevet nem árult el a legutóbbi testületi ülésen. Beadott egy indítványt, ami arról szól, hogy minden képviselőnek kötelező legyen szeptember 15-ig negatív drogteszttel igazolnia, hogy alkalmas feladatainak ellátására.

Rövid vita után úgy fogadták el az anyagot, hogy önkéntesen elvégezheti, aki szeretné, akár patikai gyorsteszttel, vagy laborban. Akinek pedig negatív lesz az eredménye, az visszakapja az önkormányzattól az árát.

A testületi ülésen Dr. Hadik György (Fidesz) aggódott, hogy elmegy vele egy nap, hiszen a legközelebbi labor Budapesten lehet. Gyorsan kiderült, hogy nem, hiszen Kovács Sándor, Czirbus Gábor, Székely Ildikó és Botlik Anita a szegedi Proaktív Egészségközpontban csinálta meg a tesztet – derül ki a Facebookra feltöltött fotójukból.

Azt írták a kép mellé: ,,A DK makói képviselőjének úgy látszik megártott a hőség és jónak látta drogtesztre pazarolni az adófizetők pénzét.” Hozzátették, várják a bocsánatkérését a rosszindulatú hírkeltésért.

Mágori András, Varga Ferenc és Csermák Szilvia fideszes képviselők is arról számoltak be, hogy a Szegedi Tudományegyetem Igazságügyi Orvostani Intézetében elvégezték a tesztet, ami negatív lett.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink