Ebédet vitt az Angyalsóhaj Alapítvány a makói kórház dolgozóinak

230 adag meleg étellel érkezett ma az Angyalsóhaj Alapítvány a makói Egészségügyi Ellátó Központhoz – számolt be róla oldalán a szervezet.

Az alapítvány adventi jótékonysági akciója nyitásaként az egészségügyi dolgozókat hívta meg egy ebédre. Azokat, akik a járvány miatt kialakult helyzetben erőn felül teljesítenek.

A kórház minden dolgozója, az oltóponton szolgálatot teljesítők és a szakorvosi rendelőintézet munkatársai egyaránt részesültek a Farkas László elnök és Farkas Éva Erzsébet fővédnök által átadott adományból, amit a Szakma-Center Kft. támogatásából biztosított az alapítvány – közölte az alapítvány.

(Fotó: Angyalsóhaj Alapítvány Facebook oldala)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

15 éve hunyt el Határ Győző (szül. Hack Viktor) építész, Kossuth-díjas magyar író, költő, műfordító, filozófus, a Digitális Irodalmi Akadémia (DIA) alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

November 25: a Nők Elleni Erőszak Megszüntetésének Világnapja

Az Áldozatsegítő Központban dolgozók számára ez a nap kiemelt fontossággal bír. Nap, mint nap, hétről hétre érkeznek az áldozatok, akiknek jelentős része bántalmazott nő, akik lelki megnyugvást és biztonságban eltöltött órákat kaphatnak a Központok munkatársaitól a jogi és pszichológiai segítségnyújtás mellett – hívja fel a figyelmet dr. Kereszty Ágnes, a Szegedi Áldozatsegítő Központ koordinátora.

Tovább olvasom »