Ebédet vitt az Angyalsóhaj Alapítvány a makói kórház dolgozóinak

230 adag meleg étellel érkezett ma az Angyalsóhaj Alapítvány a makói Egészségügyi Ellátó Központhoz – számolt be róla oldalán a szervezet.

Az alapítvány adventi jótékonysági akciója nyitásaként az egészségügyi dolgozókat hívta meg egy ebédre. Azokat, akik a járvány miatt kialakult helyzetben erőn felül teljesítenek.

A kórház minden dolgozója, az oltóponton szolgálatot teljesítők és a szakorvosi rendelőintézet munkatársai egyaránt részesültek a Farkas László elnök és Farkas Éva Erzsébet fővédnök által átadott adományból, amit a Szakma-Center Kft. támogatásából biztosított az alapítvány – közölte az alapítvány.

(Fotó: Angyalsóhaj Alapítvány Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

79 éve született Szakcsi Lakatos Béla, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar zongoraművész és zeneszerző, érdemes művész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink