Eddig nyolcezer szeretetcsomagot kaptak a bohócdoktorok

Gyermekkórházak osztályain gyógyuló gyermekek részére, illetve nehéz sorsú családok kisgyermekeinek szervez karácsony előtt örömöt a bohócdoktor csapat. A lakossággal együttműködve 8000 dobozban több tízezer plüssfigurát, kisautót, logikai játékot, társast, kártyát, színezőt, írószert gyűjtött be a Mátrix Közhasznú Alapítvány önkéntes csapata.

Rácz Anett alapítványi elnök elmondta, hogy a jómódú családok és a nélkülöző tömeg között óriási a szakadék. A bohócdoktor önkéntesek és a FoxPost munkatársai 5 héten keresztül rendezték a lakossági felajánlásokat. A beérkezett 8000 doboz 100 légköbméter területre is alig fért be. Fontos az önfeláldozás révén folyó segítő feladat, hiszen sok kisgyermek számára az ünnep alapítványi támogatás nélkül teljesen üres lenne. A bohócdoktorok 5000 játék csomagot juttatnak el szerte az országba, a legszegényebb területekre, a játék csomagok kiegészülnek finom falatokkal is.

Rácz Anett összefogásra buzdít: mindenki segíthet ünnepektől függetlenül a környezetében valakinek, gyermeknek, családnak, idősnek. A hideg télben szomszédba átkopogva egy tányér leves, vagy egy meleg takaró, egy jó szó – egy cseppnyi odafigyelés olykor életet menthet.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink