Édességre licitáltak az ételallergiások megsegítésére

[ad 1]

Egyre több olyan kisgyermek él a közvetlen környezetünkben aki hátrányos helyzetű, valamint speciális étkezésre szorul. A gasztroblogger Limara a makói Babóka Ételallergiás Gyermekekért Alapítvány segítségére sietett.

12509614_1544720482521326_1663201961402431807_n

Limara felajánlotta, hogy, süt Rugelach-kifliket, melyet átadott az alapítványnak, akik árverésre bocsátották azokat december 2. és 15. között. A finomságokért a legtöbb licitet a makói BarZak Kft. tulajdonosa, Asztalos Péter tette.

A befolyt 10.000 forintból a Babóka alapítvány karácsonyi munkáját támogatta a cégvezető: az ünnepekre a rászoruló ételallergiás kisgyermekek asztalára is olyan finomság kerülhetett, ami számukra is egészséges.

(fotók: babokaalapitvany.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Novák Katalin beiktatásakor „putyini agresszióról” beszélt

Beiktatták Novák Katalin köztársasági elnököt a Kossuth téren. Novák beszédében hosszasan foglalkozott az ukrajnai háborúval, felelősöket is megnevezve, ami meglehetősen ritka a Fidesz köreiben. Elöljáróban elmondta, hogy a szívében hálával érkezett a ceremóniára, mert elkísérte a családja, és sokan mások is elmentek az ünnepségre.

Tovább »

Teljesen leégett egy Makovecz-épület Felvidéken

Teljesen megsemmisült a Makovecz Imre által tervezett köbölkúti szabadtéri színpad. 1996-ban adták át a honfoglalás 1100. évfordulója alkalmából. Május 12-én az esti órákban riasztották a tűzoltókat a helyszínre – számolt be róla a felvidek.ma.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink